Sanne Dingemans

Mijn naam is Sanne Dingemans. Na afronding van mijn studie ben ik in 2005 eigenaar geworden van deze praktijk. In de loop van de jaren is de praktijk steeds verder gegroeid en heb ik er een aantal collega’s bij gekregen en werken we op verschillende locaties (Strijp, Woensel-West en Hemelrijken). De praktijk  maakt deel uit van Gezondheidscentrum de Pastorie en Gezondheidscentrum Boschdijk (MCB).

De praktijk is opgestart als allround-praktijk. Tot op de dag van vandaag worden alle stoornissen in de praktijk behandeld. Mijn affiniteit ligt in het behandelen en begeleiden van jonge kinderen en hun ouders. Denk daarbij aan kinderen waarbij de spraak-taalontwikkeling traag op gang komt (NmG/ Tan-Soderberg), maar ook aan problemen op het gebied van eten en drinken (preverbale logopedie / prelogopedie) en SI-problematiek. Naast het jonge kind vind ik het werken met de volwassen cliënt met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) problematiek (afasie/dysartrie/dysfagie)  en stotteren een uitdaging.

Lian van den Bosch

Mijn naam is Lian van den Bosch. In 2007 heb ik de Opleiding voor Logopedie in Eindhoven afgerond. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met het werken in een logopediepraktijk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan. Sinds 1 juli 2010 ben ik werkzaam bij Allround logopedie Sanne Dingemans. Ik werk op de locatie Strijp van dinsdag tot en met vrijdag. Door het volgen van verschillende cursussen verdiep ik mijn kennis en door deelname aan kwaliteitskringen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik vind het leuk om allround logopedist te zijn, maar mijn interesse gaat vooral uit naar behandelingen op het gebied van stemproblemen (manuele facilitatie) en lees- en/of spellingsproblematiek (dyslexie).

Leonie Knuever-Kuipers

Mijn naam is Leonie Knuever-Kuipers. In 2011 heb ik de Opleiding voor Logopedie in Eindhoven afgerond. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken  bij Allround logopedie Sanne Dingemans. Inmiddels heb ik veel werkervaring opgedaan in de verschillende stoornisgebieden. Ik werk op maandag en dinsdag op locatie Strijp en op woensdag op locatie Woensel-West.

Wat mij aantrekt in het vak van logopedist, is dat het zo afwisselend is. Ik heb, ook binnen de logopedie, een brede interesse. De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd op het gebied van articulatieproblemen, taalstoornissen bij meertalige kinderen, schisis en OMFT.

Naast het werken met kinderen vind ik werken met volwassen cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel problematiek een uitdaging. De afgelopen jaren ben ik mijn kennis op dit gebied meer gaan ontwikkelen en heb me verdiept in spraakproblemen bij deze doelgroep (dysartrie), slikproblemen en logopedische problemen die voorkomen bij mensen met MS. Ik ben aangesloten bij MS Zorg Nederland en geef hier ook scholing.

Melany Comperen-Vugts

Mijn naam is Melany Comperen-Vugts en in juli 2013 heb ik de opleiding voor logopedie in Eindhoven afgerond. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen in Rotterdam. Sinds april 2014 ben ik werkzaam bij Allround logopedie Sanne Dingemans. Ik werk van woensdag tot en met vrijdag op de locatie Strijp.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen alle aspecten van de logopedie. Eind januari 2013 ben ik voor 5 maanden afgereisd naar Suriname. Daar heb ik mijn afstudeerstage gelopen op de Mytylschool en het revalidatiecentrum te Paramaribo. Op de Mytylschool werkte ik met meervoudig beperkte kinderen met ernstige taal- en spraakproblemen.

Logopedie is een prachtig vak doordat het zo afwisselend is. Ik vind alle richtingen binnen de logopedie interessant. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in logopedie bij Down syndroom, PROMPT, articulatiestoornissen en  heb ik veel affiniteit met stotteren en broddelen.

Loes Timmermans

Mijn naam is Loes Timmermans. In 2016 heb ik de Opleiding voor Logopedie in Eindhoven afgerond. In september 2016 ben ik mijn afstudeerstage bij
Allround Logopediepraktijk Sanne Dingemans begonnen. Dit beviel zo goed, dat ik blij was dat ik mocht blijven! Ik ben op maandag werkzaam op de locatie Strijp, dinsdag en donderdag werk ik met veel plezier op de locatie SPIL Fellenoord.

Ik heb veel affiniteit met kinderen, zie veel kinderen met spraak- en taalproblemen. Daarnaast ben ik inmiddels ook geregistreerd als preverbaal logopedist, komende jaren wil ik me verder gaan verdiepen in de communicatieve ontwikkeling van jonge kinderen.

Vera van Erp

Mijn naam is Vera van Erp. In 2014 heb ik de Opleiding voor Logopedie in Eindhoven afgerond. Direct daarna ben ik begonnen als logopedist bij Allround Logopedie Sanne Dingemans.  Het werken met kinderen spreekt mij het meest aan, voornamelijk zie ik dan ook kinderen met spraak- en taalproblematiek. Ik werk op de locatie SPIL Fellenoord op maandag , woensdag en vrijdag. Daarnaast ben ik op dinsdagmiddag werkzaam aan de Edisonstraat.

Eva Moonen

Mijn naam is Eva Moonen.  Meteen na het behalen van mijn diploma heb ik in twee vrijgevestigde praktijken gewerkt. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Allround Logopedie Sanne Dingemans. Ik werk met zowel kinderen als volwassenen en heb affiniteit op het gebied van spraaktaalproblematiek, stotteren en volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De diversiteit van het vak logopedie spreekt mij erg aan!

Ik ben de volledige werkzaam op de Edisonstraat!

Sanne van der Hoff

Mijn naam is Sanne van der Hoff. Direct na het afronden van de Opleiding voor Logopedie in Eindhoven, ben ik gaan werken als logopedist bij Allround Logopedie Sanne Dingemans.
Mijn interesse ligt in de doelgroep kinderen, met een problematiek op het gebied van gehoor, spraak en taal, evenals articulatiestoornissen.
Op een speelse en doelgerichte wijze wil ik graag de beste zorg bieden en het hoogst haalbare in de cliënten naar boven halen, met het oog op hun mogelijkheden en talenten, zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.

Ik werk dinsdag aan de Edisonstraat en woensdag en vrijdag op de locatie SPIL Fellenoord. Daarnaast ben ik donderdag werkzaam op de locatie Strijp.

Bo Frenken

Mijn naam is Bo Frenken. Na mijn afstudeerstage bij Allround Logopedie Sanne Dingemans ben ik direct aan de slag gegaan binnen de praktijk. De veelzijdige afwisseling tussen cliënten (van jong tot oud met diverse logopedische klachten) en de samenwerking met collega’s maakt het werken in een allround praktijk erg leuk.
De uitdaging om elke behandeling individueel passend te maken voor de cliënt ga ik graag aan. Ik heb affiniteit met kinderen met spraak- en taalproblemen en met volwassenen die stemklachten ervaren. Daarnaast ben ik breed geïnteresseerd en wil ik me de komende jaren nog verder ontwikkelen als logopedist.

Allround Logopedie Sanne Dingemans, lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Sanne Dingemans: 89906337491
Lian van den Bosch: 99908786391
Leonie Knuever: 29914484291
Melany Comperen-Vugts: 99912119491
Vera van Erp: 9912669491
Loes Timmermans: 99101160291
Eva Moonen: 99103047391
Sanne van der Hoff: 99105227991
Bo Frenken: 99105487391
Ariane Vanleeuwe: 19912284591